Kellemetlen meglepetés a Fehérvári úton parkolóknak

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hivatalosan, ma, hétfő reggel hattól kezdődött a Fehérvári út egy szakaszának felújítása (és lezárása). A BKK tájékoztatójában még reggel is ez olvasható: 

ma 06:00 - június 09. 23:00

Lezárják a XI., Fehérvári út befelé vezető oldalát a Kondorosi út és a Temesvári utca között, valamint a Lecke utca és a Hamzsabégi út között felújítás miatt.  A Hauszmann Alajos utcánál és a Dombóvári útnál át lehet hajtani a Fehérvári úton, azonban hétvégenként lezárhatják. A 973-as autóbusz Újpalota felé nem érinti az Albertfalva kitérő megállót.

Ez is épp elég kaland lesz vagy három hónapra, de a közösségi oldalakon megosztott információk szerint már vasárnap éjszaka hozzáláttak a munkaterület lezárásához - ez nem volna baj, ha szóltak volna előre. Így az, aki azt gondolta, majd hétfőn reggel korán indul munkába, és eltünteti az autóját a kijelölt helyről, slamasztikába került. (Azt mondja a városi pletyka, van, akinek csak a járdán áthatjva sikerült kiállnia a lezárt területről.)

A képet is a "neten" találtuk, de tökéletes: így éreznek azok, akik a környéken laknak. (Amúgy a Fehérvári útra bizony ráfér, hogy rendbetegyék. Bírjátok ki, egyszer csak befejeződik.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek