Hétfőtől lezárják a fél Fehérvári utat

Oszd meg másokkal!

Desktop
Mint a feliratból is látszik, a kép csak illusztráció
Mint a feliratból is látszik, a kép csak illusztráció
Hétfőtől lezárják a budapesti Fehérvári út Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint a Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszának városközpont felé vezető útpályáját felújítás miatt.

A belváros felé közlekedőknek javasolt a Budafoki utat vagy a Fehérvári út-Kondorosi út-Tétényi út útvonalat választani. A felújítás ideje alatt a Fehérvári úton délről érkezők kanyarodhatnak a Kondorosi útra, balra.

A Hamzsabégi út és a Baranyai utca közötti szakasz egyetlen forgalmi sávra szűkül, és tilos a parkolás.

A Nagytétény felé tartó buszok útvonala nem változik, az éjszakai 973-as busz viszont Újpalota felé a Fehérvári út lezárt szakasza helyett a Kondorosi út -Tétényi út - Andor utca - Fehérvári út módosított útvonalon közlekedik, és nem érinti az Albertfalva kitérő megállóhelyet.

A munkálatok előreláthatólag június végéig tartanak, új burkolatot kap az úttest és a járda is, mindkét irányban kerékpársávot alakítanak ki, és új jelzőlámpás csomópontot hoznak létre az Ulászló utcánál. A Főkert Nonprofit Zrt. pedig megújítja az út menti fasort.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek