Így változik a 4-es 6-os közlekedése hétfő este

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 4-es és a 6-os villamos helyett január 14-én, hétfőn 20:45-től 23:30-ig pótlóbusz jár a Széll Kálmán tér és az Oktogon között, mert a Jászai Mari téren vágánykarbantartást végeznek. 23:30-tól január 15-én, kedden 4 óráig a rendszeres vágánykarbantartás miatt a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár a teljes vonalon. Az esti villamospótlás ideje alatt a BKK a Széll Kálmán tér felé utazóknak az M2-es metró használatát javasolja.

Január 14-én, hétfőn 20:45 és 23:30 között:

  • a 4-es villamos az Újbuda-központ és az Oktogon között, a 6-os villamos pedig a Móricz Zsigmond körtér és Oktogon között közlekedik.
  • a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz a Nyugati tér felé a Margit híd, budai hídfőnél a villamosmegálló helyett a közút melletti buszmegállóban a 4-6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen áll meg.
  • a 4-6-os pótlóbusz az Oktogon felé a Széll Kálmán téren a Dékán utcai gyalogátkelő előtt; a 960-as éjszakai autóbusz Széna tér és Mechwart liget megállóhelyén; a Margit híd budai hídfőjében, a Lipthay utca torkolat után; a Margitsziget / Margit hídon a szigeti bejárónál; valamint a 923-as éjszakai autóbusz Jászai Mari tér, Nyugati pályaudvar és Aradi utca (Oktogon) megállóhelyén áll meg.
  • a 4-6-os pótlóbusz a Széll Kálmán tér felé a 923-as autóbusz Oktogon, Nyugati pályaudvar és Jászai Mari tér; a 931-es autóbusz Margit híd, budai hídfő; a 960-as autóbusz Mechwart liget és Széna tér; valamint a Széll Kálmán téren a Dékán utca torkolata után áll meg - írja a BKK.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?