Áprilisra megszűnnek a forgalmi korlátozások az egyes villamos vonalán

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)

Áprilisra készülnek el az 1-es villamos új szakaszával a kivitelezők, a Colas Alterra és a Siemens, és ezzel megszűnnek a közúti forgalmi korlátozások.

Próbaüzem után pedig, nyáron megindulhat a forgalom az 1-es villamos új, XI. kerületi szakaszán a Fehérvári út és az Etele tér között, ígéri a BKK.

Az  eredetileg tervezett befejezési határidejét módosítani kellett, mert előre nem látható közműmunkák elvégzésére volt szükség, jogszabályváltozás miatt pedig  a végállomási helyiségeket nem lehetett az eredeti tervek szerint megépíteni, ennek az engedélyezése még most is folyamatban van. 

A CAF várhatóan év végéig szállítja le a hosszabb vonal kiszolgáláshoz szükséges öt új, 56 méter hosszú szerelvényt, ezzel hétköznap csúcsidőben is jelentősen javítják a fővárosban közlekedő alacsonypadlós, korszerű szerelvények arányát, számolt be az MTI.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek