Helyzet van délen: az M0-s elesett

Oszd meg másokkal!

Desktop

Akartunk szólni, hogy holnap (szombat, október 27.) majd részlegesen lezárják az M0-st, de megelőztek minket: már most hozzákezdtek a holnapi terelés kiépítéséhez (persze, pénteken délután, mikor máskor).

Az Útinform lakonikusan ennyit közöl: "Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé vezető oldalon, Nagytéténynél, a 13-as km-nél jelenleg a terelés átépítését végzik. Az erős forgalom miatt jelenleg több mint 12 km hosszú a torlódás, a sor vége az M1-es autópálya közelében van. A menetidő növekedés több mint másfél óra.

Az ellenkező - M1-es felé vezető oldalon- a Csepeli pihenő közelében, a 18-as km-nél egy sérült kamionból folyik az üzemanyag, ezért a háromból csak egy sávon lehet közlekedni. A torlódás közel 7 km-es, 35-40 perccel hosszabb menetidőre számítsanak."

Mondanánk, hogy ne menjetek arra, de nincs jó tippünk. Nézzétek valami applikáción, merre-hogyan áll a forgalom. És bármilyen vérlázító ennyit pöfögni-ácsorogni az autópályán, legyetek egymással türelmesek. (És ne toljatok ki a másikkal, mindenkinek sürgős.)

Lássuk akkor a holnapi terelést is:

A szombati, egész napos burkolatjavítási munkák során lezárják az M0-s autóút halásztelki csomópontjának M1-es autópálya irányába tartó felhajtó ágát, illetve az M0-s autóútról a II. Rákóczi Ferenc utcára, Halásztelek irányába tartó sávot.

A közlekedők a munkálatok ideje alatt a halásztelki csomópontnál az M0-s autóútról csak Csepel irányába hajthatnak le, a csomópontban az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára nem hajthatnak fel a közlekedők a II. Rákóczi Ferenc utca felől.

Halásztelek az Auchan körforgalmon keresztül lesz megközelíthető.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?