Tömegközlekedés március idusán

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: közeg
Fotó: közeg

Korábbi cikkek a témában:

Ilyen lesz az ünnepnapi tömegközlekedés:

(Figyelem, ez csak a március 15-i lista, a további napokon másképp alakul a közlekedés).

Március 15., csütörtök üzemkezdettől - üzemzárásig

 • 105-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Bajcsy-Zsilinszky út M, Opera M megállót. Az autóbusz a Deák Ferenc tér M és az Oktogon M között mindkét irányban a Bajcsy-Zsilinszky út – Nagymező utca – Andrássy út érintésével közlekedik és a terelt útvonalon található megállóhelyeken áll meg. Kb. 11:00 - 13:00 között az autóbusz a Nagymező utca helyett a Podmaniczky utca - Izabella utca terelt útvonalat járja be, a Bajcsy-Zsilinszky út M és a Vörösmarty utca M közötti megállóit nem érinti.
 • 47-es villamos Városház tér és Deák Ferenc tér M között nem közlekedik.Helyette a 133E autóbusz, a 61-es villamos, az M3-as, M4-es metró igénybevételét ajánlják. 
 • 49-es villamos Kelenföld vasútállomás M és Deák Ferenc tér Mközött nem közlekedik. A 7-es autóbusz, a 19-es, 56A villamos, az M3-as, M4-es metró igénybevételét ajánlják.
 • A(z) 56A, 61-es villamos meghosszabbított útvonalon közlekedik.
 • A kiskörúti villamosok a pesti belvárosban nem közlekednek, így ezen a szakaszon – a Deák Ferenc tér M és a Szent Gellért tér M között – a metróvonalak igénybevétele javasolt. A budai oldalon a villamosok a megszokottól eltérő rend szerint, meghosszabbított útvonalon közlekednek: az 56A jelzésű villamos a Bartók Béla úton át Kelenföld vasútállomás M-ig (a 49-es villamos helyett), a 61-es pedig a Fehérvári úton a budafoki Városház térig jár (a 47-es villamos helyett).
 • 16-os autóbusz Deák Ferenc tér M és Széll Kálmán tér M között nem közlekedik. A(z) 16A, 216-os autóbusz igénybevételét ajánlják helyette. A Budai Várban közlekedő autóbuszok módosított rend szerint járnak: a 16-os autóbusz helyett a 216-os közlekedik a Deák Ferenc tér M és a Dísz tér között. A 16A jelzésű járattal rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér M és a Kapisztrán tér között lehet utazni.
 • 83-as trolibusz terelve közlekedik, nem érinti Közraktár utca, Fővám tér M megállót. A trolibusz ideiglenesen a Lónyay utcán át, rövidített útvonalon (a 15-ös buszok vonalán) közlekedik a Kálvin tér M felé.
 • 15-ös autóbusz Boráros tér H és Szent István körút között nem közlekedik, a 115-ös autóbusz Szent István körút és Boráros tér H között nem közlekedik. A 4-es, 6-os villamos, az M3-as metró igénybevételét ajánlják helyettük. Az autóbuszok rövidített és terelt útvonalon járnak – a Boráros tér H és a Szent István körút között nem közlekednek, az angyalföldi szakasz felé a Nyugati pályaudvartól (a 26-os busz végállomásáról) indulnak. A kimaradó szakasz megközelítése az M3-as metróval javasolt, illetve a Corvin-negyedtől a Boráros tér felé a nagykörúti villamosokkal lehetséges. Kb. 12:30 - 14:00 között - a Szent István körút lezárása idején - az autóbuszok a Lehel tér M megállótól indulnak a Gyöngyösi utca M és az Árpád híd M felé.

 • 16A autóbusz, a 916-os éjszakai járat Kapisztrán tér és Dísz térközött nem közlekedik. A 16A jelzésű autóbusz napközben, éjszaka a 916-os járat rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér M és a Kapisztrán tér között közlekednek. A pesti szakaszon közlekedő 916-os autóbusz az Uránia felől csak a Dísz térig jár.

 • 109-es autóbusz Batthyány tér M+H és Margit híd, budai hídfő Hközött nem közlekedik. A H5-ös hév igénybevételét ajánlják helyette. Március 15-én, kb. 13:20-ig a 109-es autóbusz a Batthyány tér helyett a Margit híd, budai hídfőtől (a 9-es busz Óbuda irányú megállójától) közlekedik az Óbuda, Bogdáni út felé.

 • 12:00-tól - visszavonásig a 70-es trolibusz terelve közlekedik, nem érinti Kossuth Lajos tér Mmegállót, a 78-as trolibusz terelve közlekedik, nem érinti Báthory utca / Bajcsy-Zsilinszky út, Kossuth Lajos tér M megállót. Március 15-én, kb. 12:00 - 18:00 között az érintett trolibuszok a Kossuth Lajos tér M helyett az Arany János utca M végállomásig közlekednek.

 • 9-es autóbusz Nyugati pályaudvar M és Kálvin tér M között nem közlekedik. Az M3-as metró igénybevételét ajánlják helyette. Délután az autóbusz megosztott útvonalon közlekedik – a Nyugati pályaudvar M (a buszvégállomáson kijelölt megállóhely) és az óbudai végállomása, valamint a Kálvin tér M (a Szabó Ervin térnél kijelölt megálló) és Kőbánya alsó vasútállomás között. A kimaradó szakaszra való eljutáshoz az M3-as metró igénybevétele javasolt. Kb. 12:30 - 14:00 között az autóbusz a Nyugati pályaudvar M és a Flórián tér között terelve, a Lehel tér érintésével a Váci út - Róbert Károly körút - Árpád híd útvonalon át közlekedik mindkét irányban.

 • A 91-es, 191-es, 291-es autóbusz terelve közlekedik kb fél egytől, nem érinti Nyugati pályaudvar M, Jászai Mari tér, Margit híd, budai hídfő Hmegállót. Március 15-én, kb. 14:00-ig az autóbuszok a Nyugati pályaudvar M helyett ideiglenesen a Széll Kálmán tér M felől indulnak a Rózsadomb irányába.

 •  Fél egytől a 26-os autóbusz Nyugati pályaudvar M és Hajós Alfréd uszodaközött nem közlekedik. Kb. 14:00-ig a 26-os autóbusz rövidített útvonalon jár, csak az Árpád híd M felől tér be a margitszigeti Centenáriumi emlékmű megállóhelyig.

 • Kb. fél egytől a 4-es, 6-os villamos Széll Kálmán tér M és Jászai Mari tér között nem közlekedik. A 17-es villamos, az M1-es, M2-es, M3-as metró, a H5-ös hév igénybevételét ajánlják. Március 15-én, a Margit híd és a Szent István körút lezárása idején a villamosok közlekedésében korlátozások várhatóak. A járatok ideiglenesen az újbudai végállomások és a Jászai Mari tér (kb. 12:45-ig) // az Oktogon M (kb. 13:00-ig) // illetve a Blaha Lujza tér M (kb. 13:45-ig) között közlekednek. A kimaradó szakaszok megközelítése az M1-es, M2-es, M3-as metróvonalakkal, illetve a H5-ös hévvel lehetséges. A Margit körúti szakaszon a 17-es villamos igénybevétele javasolt.

 • Szintén fél egytől az 5-ös autóbusz Döbrentei tér és Blaha Lujza tér M között nem közlekedik. Az M2-es metró igénybevételét ajánlják.
 • 7-es autóbusz Rudas Gyógyfürdő és Blaha Lujza tér M között nem közlekedik. Az M4-es metró igénybevételét ajánlják.
 • 8E autóbusz Döbrentei tér és Blaha Lujza tér M között nem közlekedik. Az M4-es metró igénybevételét ajánlják.
 • 110-es autóbusz Blaha Lujza tér M és Döbrentei tér között nem közlekedik. Az M4-es metró igénybevételét ajánlják.
 • 112-es autóbusz Döbrentei tér és Blaha Lujza tér M között nem közlekedik. Az M4-es metró igénybevételét ajánlják.
 • 133E autóbusz Blaha Lujza tér M és Szent Gellért tér M között nem közlekedik.
 • 178-as autóbusz Döbrentei tér és Keleti pályaudvar M között nem közlekedik. Az M4-es metró igénybevételét ajánlják.
 • Délután fél kettőtől a 100E autóbusz Deák Ferenc tér M és Kálvin tér M között nem közlekedik. Kb. 13:50 - 14:50 és 18:50 - 21:00 között az autóbusz rövidített útvonalon, a Kálvin tér M megállótól közlekedik a Liszt Ferenc Airport 2 felé.
 • Délután kettőtől az M2-es metró Kossuth Lajos tér megállón megállás nélkül áthalad. Március 15-én, kb. 15:00-ig a metró szerelvényei a Kossuth Lajos tér állomáson nem állnak meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek