Itt vannak a tapasztalatok az 1-es villamos meghosszabbítási munkálataival kapcsolatban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Sokan megosztottátok az 1-es villamos meghosszabbításával kapcsolatos tapasztalataitokat velünk, ezt nagyon szépen köszönjük.

Többen jeleztétek, hogy az amúgy is nehézkes közlekedést tovább rontja, hogy több autós is szeretne szabálytalanul bekanyarodni a lezárt/egyirányúsított útszakaszokra. Sok panasz érkezett a felhordott sárral kapcsolatban, mely az esős időben rendkívül balesetveszélyes.

A gyalogosok és az autósok is egyaránt megszokásból közlekednek a tapasztalataitok szerint, ez is elég nagy zűrt okoz a környéken.

Körülbelül ugyanannyian gondoljátok úgy, hogy hasznos és szükséges a meghosszabbítás, mint azt, hogy felesleges.

A kivágott fákkal kapcsolatban írtatok még sokan, erről a BKK azt nyilatkozta, hogy pótolni fogják, illetve átültetik őket a kerület más részeire.

Most mindenkitől nagy-nagy türelemre lesz szükség az elkövetkezendő egy évben és fontos, hogy figyelmesen közlekedjetek, elkerülendő a baleseteket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek