Pótolják a kivágott fákat az 1-es villamos vonalán

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nem szenvednek hátrányt környezeti szempontból sem a térségben élők a BKK ma kiadott – 1-es villamos meghosszabbításával kapcsolatos – közleménye szerint.

A beruházás során 500 fát és 11 ezer cserjét telepítenek a meghosszabbított villamosvonal mentén, a sínek között pedig füvesítve lesz a terület.

Az eltávolított fákat megvizsgálják és amelyiket lehet, a kerület más részére áttelepítik.

A fák pótlását nem darabszámra, hanem törzsátmérőre számítva pótolják majd, az Etele út mentén telepítendő fa és cserjeátmérő az engedélynek megfelelően el fogja érni az eltávolított mennyiség másfélszeresét.

Mindezek mellett a kivitelező elvégzi a környező zöldfelületek teljes felújítását is az Etele út vonalában, valamint a Fehérvári út és a Tétényi út között az Etele út mindkét oldalán tervezett lakóépületek között is - ígéri a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek