Hogy áll a 4-es metró?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen lesz a 4-esre szánt szerelvény is (fotó: Tuba Zoltán, Origo)

Novemberben megérkezik az első Alstom-féle metrószerelvény, ami majd a 4-es vonalon fog járni. Na persze nem rögtön, mert az addig nem lesz kész. A pillanatnyi ütemezés szerint a próbaüzem két év múlva kezdődhet meg.

A Napi Gazdaság cikke szerint a műszaki készültség 75 százalékos, a belső építési készültség pedig átlagosan 44 százalékos. Egy év múlva már az összes állomás teljesen kész lesz, mint tudjuk, a Tétényi útin már füstpróba is volt nemrég.

A szerelvények úgy fognak kinézni, mint azok, amiket egy hónapja mutattak be, és a 2-es vonalon fognak járni szeptembertől, úgyhogy addig lesz időnk megismerkedni velük. Mint tudjuk, az uniós támogatás egyik feléttele a dugódíj bevezetése, ami némi késedelmet szenved, ezért a finanszírozás még mindig bizonytalan.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek