Sok hűhó - miért is? Majdnem kész a BAH

Oszd meg másokkal!

Desktop

Majdnem elkészültek a BAH csomópontnál az építkezéssel: söprögetnek, tisztogatnak. Elvileg június végéig kellett volna átadni, néhány napot késtek, amit úgy oldottak meg, hogy az OMV kút előtti táblát, amely a határidőt hirdette, valóban határidőre leszerelték, amikor lejárt a határidő. Nem sokat késtek, néhány napot csak. 

Ami érdekesebb, hogy mennyi hűhó volt, ha nem is a semmiért, de a zebrák minimális átrendezéséért (most, aki a 61-es állomásától fut a fölfelé tartó 8-as után, mindezt egyenesebben és rövidebben teheti). Hát, mindenesetre megmozgattak sok köbméter földet, letettek új betonszegélyeket, áthelyeztek megállókat, mi meg úgy érezhettük, valami nagyon fontos dolgot csinálnak az adóforintjainkból. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek