Szabálytalan parkolás vagy szabálytalan büntetés?

Oszd meg másokkal!

Desktop
forrás : autozz.blog.hu

Zoli írja az autozz.blog.hu-n, hogy megbüntették az Infoparkban, ahol dolgozik - és parkol. Mellékelt néhány képet is, ami tényleg elgondolkoztató, mármint hogy igazuk volt-e a parkolóőröknek.

Említi, hogy a kanyarodást nem akadályozza, ami láthatólag igaz, de nem perdöntő, a táblák elhelyezkedése lenne az. A kereszteződés feloldja az összes addigi táblát, tehát minden tiltást újra ki kell tenni, ha érvényben van. Ha Zoli a tiltó tábla elé parkolt, akkor elvileg nem büntethető.

A mellékelt cédula alapján azonban mégis kiszabták rá a büntetést, amit szerintem vissza lehet vonatni velük, ha Zoli a fotókkal igazolja, hogy a táblák alapján szabályosan járt el. Érdemes lesz lejátszania a meccset, legfeljebb utólag kitesznek még néhány új megállni/várakozni tilos táblát, hogy egyértemű legyen a helyzet.

A magam részéről óvatos duhaj vagyok, nem álltam volna oda, pont a későbbi herce-hurca elkerülése érdekében. Hiába van nekem igazam, ha irogathatom a leveleket utána, aztán vagy fizetek vagy nem. Szerintetek?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?