Kelenföldi Evangélikus Templom

1114 Budapest, Magyari István u. 1-3. | +36-1-361-2159 | http://kelenfold.lutheran.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyülekezetünk 1924-ben alakult. Vasárnaponként két helyszínen tartunk istentiszteletet: a kelenföldi evangélikus templomunkban (épült: 1928) és a farkasréti ökumenikus kápolnánkban (épült: 1994), melyet református testvéreinkkel együtt építettünk és használunk. Kelenföldi épületegyüttesünkben tartjuk egyéb rendszeres alkalmaink, programjaink nagy részét, s itt működnek a gyülekezet kisebb közösségei is.

Kelenföldi templomunk altemplomában évtizedek óta urnatemető működik.

A Fraknó utcában a római katolikus testvéreinkkel együtt végezzük szociális szeretetszolgálatunkat.

Érdeklődőknek – keresztelő (felnőtt is), konfirmáció, esketés, lelki tanácsadás, temetés vagy bármilyen más ügyben – készséggel áll rendelkezésére a lelkészi hivatal és lelkészeink.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek