Budapesti Szabad Metodista Gyülekezet

1113 Budapest, Villányi út 44. | http://kozhely.wordpress.com, http://www.eletkenyere.org

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapesti Szabad Metodista Gyülekezet a Közhely nevű épületben tartja istentiszteleteit. A Közhely egy épületrész neve (közösségi helyiség). Nemcsak gyülekezetünk istentiszteleteinek és a helyreálló csoport alkalmainak ad helyet, hanem működik itt zeneovi, baba-mama torna és filmklub is. Rendszeresen tartunk irodalmi esteket, kreatív délutánokat, ünnepségeket és más közösségi programokat. Van egy kis könyvtárunk. Néha kiállításokat, könyvbemutatókat és koncerteket is szervezünk. A Közhely nyitva áll minden közösségre vágyó ember előtt. Programjainkat, eseményeinket ezen a blogon követhetik nyomon. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

További információ: http://kozhely.wordpress.com/about

Nyitvatartás:

Vasárnap10.30 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek