Vamosi Milano

1119 Budapest, Petzvál József u. 46-48. | +36-1-353-9410 | https://vamosimilano.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Vamosi elhozta a vadonatúj, eredeti olasz bútorokat Önöknek, melyeket kizárólag az Európai Unió területén, kézzel készít! Design kanapék és franciaágyak fantasztikus árakon, folyamatos akciók, magas minőségű bútorok!

A Vamosi Milan tervezőiroda Olaszország talán leginnovatívabb bútorbrandjét képviseli. Bár bútorai a hamisítatlan olasz designt testesítik meg, sokkal többre tör: igazán kozmopolitává kívánja tenni a bútortervezést. Az olasz stílust utánozni nem lehet, kecses, stílusos formái meghatározóak voltak és lesznek is a nyugati világ kultúrájában. Azonban a Vamosi ezt a formavilágot gondolta tovább, és átformálta a modern, európai elvárásoknak megfelelően. A hamisítatlan olasz formákat ötvözte a német precizitással és megbízhatósággal, a skandináv praktikummal és az angol biztonsággal. A Vamosi Milano így elérhette, hogy bútorai küllemében tovább viszi a legnagyobb olasz tervezők hagyományait, viszont kényelmében, praktikus megoldásaiban és minőségében felveszi a versenyt a világ legmodernebb bútorgyártási trendjeivel. Mostantól létezik a praktikus olasz kanapé fogalma, ahol a tökéletes és könnyed formavezetéssel jól megférnek az ágyazhatósági funkciók, a legmodernebb mechanikai újítások, de akár a szabad méretezhetőség is. Így jöhetett létre ez az igazán egyedi és nagyon is kozmopolita bútormárka, melynek alapítója és managementje magyar vonatkozásokkal bír, gyártását és beszerzéseit kizárólag az Európai unió határain belül végzi, és utánozhatatlanul keveredik benne a méltán híres milánói design, az európai családok nagy részének elengedhetetlen praktikum, és a világ vezető innovációi.

Tervezze meg álmai bútorát világszinten egyedülálló és innovatív bútortervező applikációnk segítségével! Otthronából, kényelmesen megtervezheti egyedi bútorát, melyet webáruházunkban rögtön meg is rendelhet. Applikációnk segítségével mindenki a leginkább igényeire, saját ízlésére szabva rendelheti meg a számára legtökéletesebb bútort, akár méretében, akár a bútortervezőben megjelenő extra szövetválasztékot tekintve.

Várjuk szeretettel Vásárlóinkat budapesti bemutatótermünkben, ahol szakképzett tanácsadók segítik a tökéletes bútor kiválasztásában! Kávézónkban átélhetik a hamisítatlan olasz kávéfogyasztás élményét, a legkisebbek szívébe pedig játszósarokkal szeretnénk vidámságot csempészni.

Tekintsék meg Vamosi Milano Facebook oldalát, ahol folyamatos akciókkal várjuk Önöket!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.30
Kedd10.00 – 18.30
Szerda10.00 – 18.30
Csütörtök10.00 – 18.30
Péntek10.00 – 18.30
Szombat10.00 – 18.30
Vasárnap10.00 – 18.00

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Vamosi Milano
Telefon:+36-1-353-9410
Email:info@vamosimilano.hu
Honlap:https://vamosimilano.hu
Facebook:https://www.facebook.com/vamosimilano
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.