SZIA Adománybolt

1111 Budapest, Budafoki út 17/A-C. fszt. 1. | +36-1-279-1241, +36-70-504-7726 | http://www.kooperativ.hu
Desktop

Az Adománybolt szülőktől, pedagógusoktól, iskoláktól, gyerekektől, családoktól valamint diákoktól, cégektől, vagyis bárkitől szerez be és fogad adományokat és kínálja azokat az a boltban majdhogynem ingyen, szimbolikus összegekért.

Az  Adománybolt  működésének  bevételével  támogatjuk  az  Alapítvány misszióját: a kooperatív  tanulás, a differenciálás, a hátrányos  helyzetű gyerekek támogatása, a személyközpontú nevelés elterjesztése a hazai pedagógiai gyakorlatban.

Célunk egy olyan befogadó hely létrehozása , ahol mindenki válogathat, nézegethet kedvére és megtalálja azt a tárgyat, ruhát, könyvet, kincset vagy akár foglalkozást, tanácsadást, programot, amit éppen keres.

Adományboltunk egyedülálló abban a tekintetben, hogy olyan adományokat is gyűjtünk, amelyek az oktatással, neveléssel, művészetekkel, kultúrával kapcsolatosak: pedagógiai, pszichológiai témakörű kiadványok, fejlesztő könyvek, játékok, gyerekrajzok, festmények, tanítási ötletek, segédeszközök, tanulással kapcsolatos eszközök, tankönyvek, jegyzetek. Az Adománybolt szellemi adományokat (ötletek, előadások, beszélgetési lehetőségek) is elfogad.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Menczel Éva boltvezető - Szabad Iskolákért Alapítvány
Telefon:+36-1-279-1241, +36-70-504-7726
Email:sziamuhely@gmail.com
Honlap:http://www.kooperativ.hu
Facebook:https://www.facebook.com/szia.muhely
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.