Surman Húsbolt - Fehérvári úti Vásárcsarnok

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9. | +36-30-560-8825 | http://www.surmanhus.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk, az újhartyáni Surmanhús-2003 Kft. üzlete 24 méter hosszú pultjával jelentős egységet képvisel a Fehérvári úti Vásárcsarnokban.

Családi vállalkozásunkat 2003-ban alapítottuk. Budapesttől alig 40 km-re, Újhartyánban nyitottuk meg és üzemeltetjük első húsüzletünket és vágóhidunkat. Kezdetben kizárólag szárnyas hús előállításával és forgalmazásával foglalkoztunk, később bővítettük kínálatunkat.

Vágóhidunkon kizárólag hazai nevelésű szárnyas állományt dolgozunk fel a legmagasabb szakmai és élelmiszerbiztonsági elvárásoknak megfelelően. 2004 májusa óta HACCP tanúsítvánnyal rendelkezünk. A sertés-, marha- és birkahús szintén csak magyar termelőktől érkezik hozzánk, akikkel már évek óta együtt dolgozunk. Ez a több évre visszanyúló munkakapcsolat és bizalom az alapja a kiváló minőségű áru beszerzésére.

Felvágott kínálatunk hétről-hétre újdonságokkal gyarapodik, ezáltal folyamatosan bővül kínálatunk. Az elmúlt évek alatt kialakult törzsvásárlói körünk mind nagy-, mind kiskereskedelmi területen. Sokakat személyesen ismerünk, legyen szó éttermek, kisboltok beszerzőiről vagy akár háziasszonyokról. Az ő visszajelzéseik megerősítenek minket abban, hogy érdemes piacot teremteni az ízletes,  valódi, magyar húsoknak.

Látogassanak el hozzánk személyesen!

Nyitvatartás:

Hétfő06.30 – 15.00
Kedd06.30 – 18.00
Szerda06.30 – 18.00
Csütörtök06.30 – 18.00
Péntek06.30 – 18.00
Szombat06.30 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A szomszédos Allee Bevásárlóközpont alagsori parkolója az első órában is fizetős. További részletek: http://allee.hu/parkolas
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, Sodexo, Ticket Restaurant

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.