Rex-Plus Lapszabászat

1117 Budapest, Galvani u. 6. | +36-1-481-0164 | http://www.rexplus.hu, http://www.konyhabutor.eu

Oszd meg másokkal!

A Rex-Plus Kft. több mint 20 éve foglalkozik egyedi bútor tervezésével és gyártásával.

Tevékenységi körünk közé tartozik a lakossági bútorokon kívül irodák, üzletek és kiállítási standok készítése. Cégünk több nemzetközi kiállításra készített bemutató standokat, aminek tervezését, teljes gyártását és beépítését is cégen belül végeztük.

Ezeken kívül foglalkozunk bútorvasalatok és egyéb bútorkellékek forgalmazásával és asztalosok számára bútorlapszabászattal. Laminált bútorlap és munkalap választékunk magyarországi viszonylatban az egyik legszélesebb.

Alapanyag beszállítóink legmagasabb minőséget garantálják, termékeiket Európa szinten a legnagyobb bútorgyártók használják. Hogy csak néhányat említsünk közülük viszonteladói vagyunk többek között a Blum, Haefele, Kronospan és Forest termékeinek.

Cégünk minden esetben ingyenes konzultációval várja leendő ügyfeleit, ahol szakképzett bútortervező kollégák segítenek megtalálni a bútor legjobb kialakítását, amit helyszíni felméréssel pontosítanak. Ezután ingyenes tervezés és 3D-s látványterv készítéssel pontosítjuk a rajzokat. További egyeztetések után kezdődhet a gyártás.

Nálunk csupán a megrendelt bútorért kell fizetnie, a gyártást megelőző szolgáltatásaink ingyenesek.

250 négyzetméteres bemutatótermünkben a kiállított egyedi bútoraink mellett konyhabútor, ajtó- és bútortartozék-választékunkkal is megismerkedhetnek az idelátogatók.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rex-Plus 2000 Kft.
Telefon:+36-1-481-0164
Email:rexplus@rexplus.hu
Honlap:http://www.rexplus.hu, http://www.konyhabutor.eu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/RexPlus

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek