Optic Zone Optika és Szemészet - Új Buda Center

1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. | +36-30-178-7377 | http://www.opticzone.hu
Desktop

Fiatal, dinamikus csapat, sokéves szakmai tapasztalattal, akik a legújabb szemüvegtrendekkel, minőségi lencsekínálattal várja kedves vásárlóit!

Üzletünket 2018-ban azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy pácienseink és vevőink számára gyors és korszerű optikai és szemészeti szolgáltatást nyújtsunk. Optikai szaküzletünket ezért egy szemészeti rendelővel bővítettük.

Üzletünkben a szemészeti szakvizsgálatot egy több évtizedes tapasztalattal bíró szemész szakorvos végzi.

A legkorszerűbb optikai lencsék széles választékát kínáljuk az egyre növekvő látásigény - komputeres munka végzése, tartós gépkocsivezetés - kielégítésére.

Szaküzletünkben kiválóan képzett, a kor szakmai igényeinek megfelelő ismeretekkel rendelkező látszerészek dolgoznak.

Rendelőnket a legmodernebb műszerekkel, optikánkat a legkorszerűbb eszközökkel szereltük fel.

A szemhez és az archoz legjobban illeszkedő szemüveg elkészítésére létrehozott technológiát nagy gyakorlattal alkalmazzuk pácienseink és vevőink legnagyobb megelégedésére. Folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk, hogy mind a szemüvegrendelés, mind a szemüveg elkészítése a mindenkori legmodernebb technikával történjék.

A szemüvegkeret  az egyéniségünket tükrözi és hangsúlyozza, ezért fektetünk óriási hangsúlyt a precízen kidolgozott, kiváló minőségű és exkluzív márkák forgalmazására.

A legkorszerűbb lágy kontaktlencsék széles választékát kínáljuk a napi lencséktől a heti és havi lencséken át a tartósan viselhető lencsékig. Kínálatunkat természetesen a lencseápoló szerek és műkönnyek széles választékával egészítjük ki.

5 éves kortól végzünk szemészeti vizsgálatot, a gyermekszemészettől a munkahelyi alkalmassági vizsgálatig, a szűrővizsgálatig.

Újbuda egyik nagy forgalmú helyén, az Új Buda Centerben a posta mellett találhat meg bennünket, az ott lévő 1,5 óra ingyenes parkolásnak köszönhetően autóval is könnyen megközelíthetőek vagyunk.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az Új Buda Center parkolója hétköznap az első 1,5 órában, szombaton és vasárnap 8 és 20 óra között ingyenes.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Buxbaum Katinka
Telefon:+36-30-178-7377
Email:info@opticzone.hu
Honlap:http://www.opticzone.hu
Facebook:https://www.facebook.com/opticzonehu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.