Mózes Műhelye - KerékpárSzerviz és KerékpárTúrák

1115 Budapest, Csóka u. 3/A. | +36-70-272-5382 | http://mozesmuhelye.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

MÓZES MŰHELYE foglalkozik:

- kerékpárok szakszerű szervizelésével, építésével

- új és használt kerékpárok árusításával (KELLYS),

- kölcsönzéssel

- kerékpártúrák szervezésével.

SZERVIZ

Precíz munkavégzéssel vállalom kerékpárok szervizelését, építését.

Miért válasszam Mózes Műhelyét? Teljes körű felvilágosítást kapsz kerékpárod állapotáról, biztos, hogy újjávarázsolva kapod vissza, ha rám bízod a teljes szervizelését, ráadásul hasznos tanácsokkal is elláthatlak a használatot illetően.

A vállalkozás 2014-ben alapult, bár a kerékpárszerelői tapasztalat bő egy évtizedre vezethető vissza.

Fő célom sokakkal megszerettetni a kerékpározást. Higgyék el, sokan nem tudják kezelni a váltót, vagy már elállítódott a fék-váltó, lötyögnek a csapágyak a sokszorosan elmulasztott szervizelés miatt, vagy szimplán nem megfelelő minőségű, méretű kerékpárt hajtanak. Ezek bármelyike rontja a komfortérzetet. De itt van erre megoldás!

2015-ben bővült a paletta a KERÉKPÁRTÚRA szervezéssel, melyet nagy örömmel végzek! Gyönyörű helyekre kalauzolom el azokat, akik a túráimra jelentkeznek. Síkvidéki és hegyi túrák is megtalálhatóak a kínálatban.

2016-ban új szolgáltatásként kerékpár WEBÁRUHÁZ indult, melyben Új kerékpárokat, alkatrészeket, kiegészítőket, ruházatot lehet vásárolni. Igyekszem kiváló minőséget kínálni megfizethető áron, ezért kerültek bele a webáruház kínálatába az KELLY'S kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők. Használt, de felújított kerékpárjaink is bekerültek a kínálatba. Ha nem találod, amit keresel, kérdezz, ha tudom, beszerzem (pl. másik márka). Felhívom a figyelmet, hogy a webshopos árak kizárólag a webshopon keresztül elektronikusan megrendelt termékekre vonatkoznak, bizonyos termékeknél az üzletben magasabb árak előfordulhatnak!

JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK, REMÉLEM HAMAROSAN SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZUNK!

Deme Mózes

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Deme Mózes
Telefon:+36-70-272-5382
Email:mozesmuhelye@gmail.com
Honlap:http://mozesmuhelye.hu
Facebook:https://www.facebook.com/mozesmuhelye, https://www.facebook.com/turazzitthon
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek