Játéksziget - Móricz Zsigmond körtér

1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14. | +36-70-953-9741 | http://www.jateksziget.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Miért éppen játék? Már az első kicsi boltunk 1994-es megnyitását megelőzően tudtuk a választ, bár nem is volt igazán kérdés. Újra gyerekek voltunk. Majd a játékok a polcra kerültek és úgy láttuk, hogy a játékok is örülnek. Érezték, hogy apró kezek, csillogó szemek között találják magukat. Mi is örültünk, hiszen sokszor láttuk az apró kezek apró gazdáit, akik nagyon boldogok voltak. Nem okozhattunk csalódást, ezért napról-napra a polcokra tettük a legjobb játékokat. Később néhányat közülük kibontottunk, hogy a gyerekek már a boltban kezükbe vehessék, kipróbálhassák. Ez mindenkinek nagyon tetszett, ezért családi játszóprogramokat szerveztünk, amire egyre többen jöttek el.

Teltek az évek és mi szerettünk volna még több boldog kisgyereket látni, ezért sorban nyitottuk meg az ország különböző pontjain a játéküzleteket. Így jött létre a Játéksziget-üzletlánc, mely mára a játékpiac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A rendezvényeinkre visszajáró vagy az üzleteinkbe éppen csak egy kicsit játszani beugró vásárlóink mosolya pedig azt is megmutatja, hogy a családias légkör mit sem változott az évek során.

Miért alakulhatott ez így? Mert játszani jó!

Szeretettel várjuk üzleteinkben!

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Egyéb utalványok, kártyák:törzsvásárlói kedvezmény, Játéksziget vásárlási utalvány
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.