Hyla Központ

1119 Budapest, Andor köz 3. | +36-1-481-0776 | http://www.hyla.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tökéletesen tiszta allergénmentes otthon! A HYLA levegő és helyiség tisztító rendszer egy alternatív, természetes megoldást jelent mind a pollen-, mind az atka allergiás betegek számára, hiszen használatával megszüntethetők a környezetben lévő allergén anyagok. Nem csak a levegőből, hanem a lakás összes felületéről is.

A HYLA levegő- és helyiségtisztító készülék energiatakarékos, multifunkcionális, környezetbarát berendezés. Vízszűréses + szeparációs /cseppleválasztós/ technológiát alkalmaz a levegőben található mikroorganizmusok, allergének és a mikropor kiszűrésére. Egyedülálló hatékonysággal szűri meg a levegőben lévő szilárd és légnemű /pl. füst, formaldehid stb./ mikroszennyeződéseket: az 5 mikron felettieket 100%-ban az 5 mikron alatti méretűeket 99,95%-ban. Tehát környezetünkből az összes allergén anyagot képes megszűrni.

A leggyakrabb allergén anyagok méretei:

  • Háziporatka: 0,1-0,5 mm,
  • Háziporatka ürüléke: 250-300 mikron
  • Nyírpollen: 19 - 22 mikron
  • Fűpollen: 20 - 40 mikron
  • Csalánfélék: 13 - 15 mikron
  • Parlagfűfélék: 17 - 18 mikron

De nem elég a levegőt tisztítani, hiszen a lakás felületeiről – kanapé, függöny, szőnyeg stb. – egy kis légárammal ismét a légtérbe kerülhetnek az allergének. Ezért egy olyan berendezésre van szükségünk, ami a felületeket is tökéletesen tisztítja. A HYLA erre is megoldást nyújt. Különböző tartozékaival kiegészülve több, mint 20 funkciót lát el, így alkalmas a lakás összes felületének tökéletes takarítására. Pl. a kárpitozott bútorok, ágymatracok, szőnyegek mélyebb rétegeiben lerakódott, allergénekkel teli port egy poroló és szívó funkciót ötvöző speciális mélytisztító kefe távolítja el.

Ráadásul takarítás közben is olyan tisztaságú levegő távozik a berendezésből, mint légtisztításkor. Ily módon a készülék egy komplett beltéri levegő- és lakástisztító rendszert alkot.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Euro Discount Kártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szilágyi Enikő
Telefon:+36-1-481-0776
Email:info@hyla.hu
Honlap:http://www.hyla.hu
Facebook:http://www.facebook.com/HylaVilaga
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.