Gazdagréti Szeretetbolt

1118 Budapest, Regős u. 13. | +36-1-793-0305, +36-30-817-2305 | http://www.szeretet-bolt.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ez a kezdeményezés elsősorban a Gazdagréten élők segítésére jött létre. Célja az, hogy segítsen megkeresni azon tárgyak gazdáját, amelyekre tulajdonosaiknak nincs szüksége.

Kezdeményezésünk célja, hogy segítsünk azoknak a családoknak, vagy magányos, idős embereknek, kisnyugdíjasoknak, vagy akik nehéz anyagi helyzetben élnek és bármilyen segítség hatalmas öröm számukra. Elnevezésünk is ehhez illő: Szeretetbolt. Az itt létrejött „üzletek” sokkal inkább az adakozásról, a segíteni akarásról szólnak, mintsem az anyagi haszon szerzéséről, hiszen a felajánlott tárgyakhoz jelképes összegekért juthatnak a rászorulók.

Ha tehát az Ön otthonában vannak olyan tárgyak (háztartási gépek, bútorok, berendezési tárgyak, ruházat, elektronikai eszközök, stb.), melyet nélkülözni tud, esetleg költözés előtt áll és nem tudja/akarja magával vinni, vagy amely(ek)től már jó ideje szívesen megszabadulna, de eladása nehézkes, kidobása pazarlás, ne halogassa tovább: Ajánlja fel honlapunkon, hiszen ami Önnek lom, az talán könnyebbé teszi valakinek a mindennapjait, ill. örömet szerez annak a nehéz helyzetben élőnek, aki erről nem is álmodhatott.

Szívesen keresünk „gazdát” nem anyagi jellegű, de annál értékesebb felajánlásainak is, pl. önkéntes munka (háztartási munkák, gyermekfelügyelet, nehéz tárgyak mozgatása, adományok elszállítása, stb.) ill. alkalmi vagy tartós munkára vonatkozó állásajánlatoknak is nagyon örülnénk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gazdagréti Összefogás Egyesület
Telefon:+36-1-793-0305, +36-30-817-2305
Email:info@szeretet-bolt.hu
Honlap:http://www.szeretet-bolt.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Gazdagr%C3%A9ti-Szeretetbolt/1397524213827138
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.