Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9. | +36-1-273-3100 | http://www.piaconline.hu
Desktop

Kitiltottak minden rendezvényt 2019. április végén a budapesti piacokról: A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága saját hatáskörben döntött úgy, hogy a hozzá tartozó piacokon/vásárcsarnokokban lévő rendezvényeket az európai parlamenti választások, illetve az önkormányzati választásokig felfüggeszti. (Forrás: Index.hu)

Az 1954-ben létrehozott CSAPI tevékenységi körébe csarnokok, piacok, üzletközpontok kezelése, működtetése és üzemeltetése tartozik Budapest közigazgatási területén belül. Az Igazgatóság felel az ellenőrzési feladatok ellátásáért 14 fővárosi kereskedelmi egység területén. A CSAPI önálló jogi személy, önállóan gazdálkodó költségvetési intézmény; felügyeleti szerve a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlése.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A szomszédos Allee Bevásárlóközpont alagsori parkolója az első órában is fizetős. További részletek: http://allee.hu/parkolas

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.