Zoom Studio

1119 Budapest, Csurgói út 22/A. 2 lp. 1. em. 21. | +36-70-311-3286 | http://zoomstudio.hu
Desktop

A Zoom Studio fő tevékenysége az esküvői fotózás, rendezvényfotózás, reklám étel és termékfotózás, illetve a családi és gyermekfotózás.

Kreatív esküvői fotózás a nagy napon, a kezdeti készülődésektől egészen az esti mulatozás végéig is tarthat. Az esküvői fotós csomagok mellé rendelhető:  webes galéria, jegyesfotózás,  exkluzív esküvői fotókönyv és HD minőségű slide show is.

Az általános rendezvényfotózás   mellé rendelhető a helyszíni fotónyomtatás, a kreatív fotósarok illetve a green box illetve blue box stúdió is.  A kis családi eseményektől, a nagy céges rendezvényekig minden esetben gondoskodunk, hogy a hangulat örökre megmaradjon.

Reklám és termékfotózás alkalmával, különféle módszereket és technikákat használjuk azért, hogy felkeltsük a célközönség érdeklődését. Szolgáltatásaink között megtalálható az ételfotózás, a tárgyfotózás, épp úgy mint az ékszer és műtárgy fotózás is.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kovács-Fiipecz Viktor
Telefon:+36-70-311-3286
Email:vikofi@zoomstudio.hu
Honlap:http://zoomstudio.hu
Facebook:https://www.facebook.com/zoomstudio.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek