Villányi úti Konferenciaközpont

1118 Budapest, Villányi út 11-13. | +36-1-381-8136/Rendezvényközpont, +36-1-209-2325/Étterem, +36-1-381-8120/Porta | http://villanyiut11.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Villányi úti Konferenciaközpont és Szabadegyetem Alapítvány 1990. július 1-én jött létre. Elsődleges célja, hogy segítse a magyar felsőoktatást illetve támogassa a hazai vezető- és szakemberképzést, továbbképzést, valamint – népfőiskolai jellegű szabadegyetemi programjainak megvalósításával is – hozzájáruljon a társadalomtudományi ismeretek terjesztéséhez.

Az Alapítvány elsősorban humán szolgáltatásokkal illetve a rendelkezésre álló oktatási, oktatástechnikai lehetőségeinek, és a reá bízott oktatási, művelődési jellegű infrastruktúra működtetésével, valamint a költségek kedvezményezésével támogatja a különböző oktatási programok megvalósítását.

Az Alapítvány tulajdonában, illetve használatában, hasznosításában lévő épület Dél-Buda központi részén – közel a Móricz Zsigmond körtérhez, illetve a Kosztolányi Dezső térhez – a Gellérthegy lábánál, a Feneketlen tó partján található. A hatszintes oktatási, művelődési célú intézmény előadó- illetve oktatótermeiben egyszerre kb. 2 100 hallgató számára van hely.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Villányi úti Konferenciaközpont és Szabadegyetem Alapítvány
Telefon:+36-1-381-8136/Rendezvényközpont, +36-1-209-2325/Étterem, +36-1-381-8120/Porta
Honlap:http://villanyiut11.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/Vill%C3%A1nyi-%C3%BAti-Konferenciak%C3%B6zpont-%C3%A...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek