Utazó Planetárium

1117 Budapest, Nádorliget u. 5/A. | http://www.utazoplanetarium.hu
Desktop

Mesél az Ég! - Karnyújtásnyira az Univerzum!  --- Utazó Planetárium bárhol az országban!

Már több mint 20 000-en látták...

Az Utazó Planetárium tudományos és ismeretterjesztő céget diplomás csillagászok, kutatók, oktatók hozták létre azzal a céllal, hogy látványos és szórakoztató formában ismertesse meg a csillagok távoli világát és adjon kedvet a csillagászathoz.
Az országban bárhova elvihető, felfújható planetáriumi kupolában mutatjuk be látványos képekkel és műsorral a csillagok, csillagképek és bolygók világát az óvodás korosztálytól a felnőtt érdeklődő hallgatók részére.

 • Vajon befér egy zsiráf és egy nagy medve a planetáriumba? Gyerekek is mehetnek űrutazásra! 
 • Melyik bolygónak vannak gyűrűi és holdjai? Hogy néz ki Földünk éjszaka? Milyen a Nap közelről? Van víz a Marson? - Álmodozzunk a csillagos éjszakán! – Mesél az ég!
 • Egyedi kedvezményes egész napos előadás sorozat különböző korosztálynak készített műsorokkal! 
 • Előre elkészített tematikus és igény szerinti egyedi műsorok.
 • Fél nap 5, egy teljes nap kb. 10-12 előadás tartható (45 percenként), melyre délelőtt meg lehet hívni a környék óvodáit, iskoláit, és délután igazi családi programként meghirdethető a rendezvény! A planetáriumi kupola befogadóképessége kb. 25 személy/előadás. 
 • A kupola felállítható egy 6x7m alapterületű kb. 3,5 m belmagasságú helységben, ez tipikusan egy aula, kultúrterem. 
 • Egyedi kedvezményes napidíj megállapodás alapján!

Kiknek ajánljuk műsorainkat? 
Előre összeállított tematikus vagy előszavas műsorainkkal minden korosztály számára tudunk élményt nyújtani. 

 • Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk a Aba a manófiú és Lana a tündérlány kalandozásait a csillagképek és bolygók világában. 
 • Középiskolás korosztálynak elsősorban egyedi műsorokat készítünk, amik szervesen kapcsolódhatnak a NAT tananyagába, de emellett számos érdekes, kevésbé ismert jelenséget is megismertet a Naprendszerről, csillagokról, vagy akár a távoli csillagködökről. 
 • Érdeklődő felnőtteknek ajánljuk azon teljes kupolás filmes műsorainkat, ahol részletesebben ismerkedhetnek meg egy-egy kiragadott, mindenkit foglalkoztató témával, mint pl. a fényszennyezés, a marsi víz kérdése, fekete lyukak világa. 
 • Családoknak akár a mesés akár a komolyabb előadást választják is, igazi családi szórakozást, maradandó képi élményt nyújtanak.

További részletes információt, képeket, kisfilmet találhat műsorainkról honlapunkon és Facebook oldalunkon!
info@utazoplanetarium.hu

Nyitvatartás:

Az Utazó Planetárium meghívásra fél és egész napos előadássorozatot tart. Planetáriumi bemutatók, full dome bemutatók. Óvodáknak, iskoláknak, művelődési házakban, cégeknek. info@utazoplanetarium.hu

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:info@utazoplanetarium.hu
Email:info@utazoplanetarium.hu
Honlap:http://www.utazoplanetarium.hu
Facebook:http://www.fb.com/utazoplanetarium
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.