Tündékert '97 Kft. - kertépítők

1112 Budapest, Zólyom köz 4. | +36-30-921-9739, +36-30-933-8926 | http://www.tunderkert97.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kert sokunk számára az egyetlen rendelkezésre álló zöldfelület. A lehető legjobban ki kell tehát használnunk e megmaradt zöld szigetet, ahol kellemesebbé és változatosabbá tehetjük napjainkat.

Hogy ez az értékes terület ne gondot és bosszúságot, hanem kizárólag örömöt okozzon, gondosan kell megtervezni és kivitelezni kertünket. A rosszul kialakított kert el is ronthatja a lakóépület amúgy esztétikus látványát. A helytelenül alkalmazott építőanyagok, az oda nem illő berendezési tárgyak, a rossz helyre ültetett növények csökkenthetik kertünk használhatóságát, értékét.

Cégünk segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik kellemes, harmonikus parkban, kertben szeretnének felüdülni, elfelejteni a mindennapok rohanását.

A Tündérkert '97 Kft. teljes körű kertészeti és kertépítő szolgáltatást nyújtó cég. A társaság megalakulásától kezdve számos nagy volumenű kertészeti munkában, kisebb kertépítésekben, játszótér-építésben, parkfenntartási munkákban vett részt. A köztereken csak uniós szabványnak megfelelő játszóeszközöket építünk be. Szakértelmünk, tapasztalatunk, lelkesedésünk, rugalmasságunk garancia az igényes kertek megvalósulására.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bechtold Balázs
Telefon:+36-30-921-9739, +36-30-933-8926
Email:info@tunderkert97.hu
Honlap:http://www.tunderkert97.hu
Facebook:https://www.facebook.com/tunderkert97.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.