Szülők Háza Újbuda Bölcsője Családi Központ - Eleven Center

1118 Budapest, Rétköz u. 7. 1. em. | +36-1-246-0880 | http://www.szulokhaza.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szülők Háza egy kulturális és mentálhigiénés program, amely abból a célból jött létre, hogy segítse a családdá alakulás nehézségeinek leküzdését, segítsen az elég jó szülővé válás folyamatában, testi-lelki és szellemi értelemben egyaránt. A programot Regős Judit, szociálpolitikus, szociális munkás, aktív analitikus terapeuta dolgozta ki sok nagy tudású és hiteles szakember aktív részvételével, segítségével.

2007 januárjában létrehoztunk egy modellközpontot a XI. kerületben, az Eleven Centerben, ahol a szemléltetni szeretnénk programunk működését. Helyszínül szándékosan választottunk egy bevásárlóközpontot, azért, hogy közel vigyük a segítséget a célközönséghez. A központban játszóház és két elkülönített helyiségben kiegészítő szolgáltatások zajlanak.

Van egy hely Budapesten, ahol végre nem csak a gyerekek játszadozhatnak önfeledten. Egy hatalmas nappali, ahova az anyukák és az apukák, sőt a nagymamák és a nagypapák is bátran betérhetnek, és az sem baj, ha magukkal viszik a gondjaikat, problémáikat. Mert az biztos, hogy órák múlva már azokat hátrahagyva, új utakon indulhatnak haza. ...ahol kényelmes karosszékben dőlhetsz hátra, újságot olvashatsz, internetezhetsz, kávézhatsz, beszélgethetsz, amíg gyermekeid igényes és biztonságos környezetben, szakképzett munkatársaink felügyelete alatt játszanak.

Programunkat ismert és neves szakemberek is elismerték, mint például Dr. C. Molnár Emma pszichoterapeuta, egyetemi docens, illetve támogatónk volt haláláig Ranschburg Jenő, gyermekpszichológus, egyetemi tanár. Ismert és elismert közéleti személyiségek is csatlakoztak programunkhoz, például Polgár Judit, sakkozó olimpiai bajnok, Temesvári Andrea, teniszező, Wolf Kati énekesnő.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szülők Háza Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Telefon:+36-1-246-0880
Email:szulokhaza@szulokhaza.hu
Honlap:http://www.szulokhaza.hu
Facebook:http://www.facebook.com/szulokhaza
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek