Premier Nyomda Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 64. | +36-1-481-9515 | https://premiernyomda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Premier Nyomdát 2004-ben alapítottuk. 20 éves nyomdai és reklámipari múltunk volt, egy telített piacra érkeztünk. Mint korábbi megrendelők, láttuk a nyomdaipar hiányosságait és tudtuk mit tegyünk a vevői elégedettség fokozása érdekében. Ismertük az elvárásokat, teljesen egyértelmű volt, hogy magas szinten kell kezdenünk. Ma is ezt valljuk, ezért dolgozunk nap mint nap.

Megrendelőink többsége a kezdetek óta velünk tart, sikeres partneri együttműködésünknek köszönhetően.

A növekvő igények kielégítésére gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, technológiánk mára a legmodernebb. Szakembereinket magas elvárással válogatjuk, komoly szaktudással nyertük el piaci helyzetünket az élvonalban. A célunk kiváló minőségű nyomdai szolgáltatások nyújtása, ezért folyamatosan figyeljük a legújabb piaci trendeket, hogy maximálisan segíthessük ügyfeleinket a legmegfelelőbb nyomdatermékek kiválasztásában.

Előremutató törekvéseink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, támogatjuk a környezetbarát alapanyagokat, technológiákat, és  a nyomda hulladékkezelését is szelektív gyűjtésre és újrahasznosításra szakosodott céggel végeztetjük.

Gépparkunk mellett az árajánlatkészítéskor, kalkulációkor és a logisztikai folyamatoknál is maximalizmusra törekszünk. Speciális, nyomdai kalkulációs és információs rendszerrel dolgozunk, amelynek köszönhetően minden munkafázist monitorozunk, és állandó, online kapcsolatban vagyunk munkatársainkkal.

Az árajánlatkérésekre gyorsan reagálunk – akár perceken belül is – de szakképzett dolgozóink emellett minden esetben a precizitást és a kiváló minőséget tartják szem előtt. Elkötelezettek vagyunk az optimális munkakörülmények mellett: munkavégzés közben is ügyelünk a rendre, a tisztaságra és a barátságos munkahely kialakítására. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk következtében árbevételeink is növekvő tendenciát mutatnak, lelkes csapatunk pedig rugalmasan alkalmazkodik a megnövekedett igényekhez.

Nyomdánk titka egyszerű: sikeresen egyesítjük a négy legfőbb elvárást: minőség, megbízhatóság, rugalmasság és kedvező ár.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.00
Kedd07.30 – 16.00
Szerda07.30 – 16.00
Csütörtök07.30 – 16.00
Péntek07.30 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.