MisiTakarítNeked.hu

1115 Budapest, Csóka u. 3. | +36-20-969-3419 | http://misitakaritneked.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Radnó Kft. által végzett összes tevékenység alapja a vevői igények kreatív megközelítése és azok komplex kielégítése. Minden, a céghez forduló ügyfél – legyen az állami intézmény, nagyvállalat, kisvállalkozás vagy magánszemély – maradéktalan kiszolgálásban részesül.

Cégünk igény szerint biztosítja a gépparkot, a speciális igények szakszerű megoldását, valamint a minőségi eszközökkel való munkavégzést, melyet minőségbiztosítási rendszerünk is garantál.

Az alkalmi, speciális munkáktól a hosszú távú együttműködésig bizalommal fordulhat hozzánk, a kedvező árakra és a megbízható minőségre garanciát vállalunk.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Radnó Takarító Kft.
Telefon:+36-20-969-3419
Email:radno.takaritas@gmail.com
Honlap:http://misitakaritneked.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Radnotakaritas
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek