Lechner Tudásközpont

1111 Budapest, Budafoki út 59/E/3. | +36-1-279-2640, +36-1-279-2610 | http://lechnerkozpont.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Lechner Tudásközpont az elektronikus építésügy, az építészet, az intelligens városi szolgáltatások és a térségi tervezés képviselője Magyarországon. A Miniszterelnökség háttérintézményeként szaktudásával támogatja a kormány építészetpolitikáját. Tevékenységi köreit szakinformatika, a területekhez kapcsolódó dokumentumokat és terveket kezelő dokumentációs központ és térinformatika segíti. Számos feladata jogszabályban meghatározott és az illetékes minisztériumi szakterület szakmai feladataihoz kapcsolódik.

A Tudásközpont eszköz és lehetőség a felelős minisztérium és további partnerei számára szakinformatikai, építésügyi és építészeti, valamint térségi tervezési, területfejlesztési és dokumentumkezelési elképzeléseik megvalósítására. Ehhez rendelkezésre áll jól képzett szakembergárda, technikai kapacitás, valamint egyedi dokumentum- és információs bázis.

Profilunk

  • építészet és urbanisztika
  • e-építésügy
  • szakinformatika és e-közigazgatást segítő alkalmazásfejlesztés
  • térségi tervezés és települési szolgáltatások
  • térbeli modellezés
  • dokumentumtár, adatszolgáltatás

Szakmai tevékenységünk és szolgáltatásaink fókuszában az építészet és az e-építésügy területén túl az országos szintű, illetve térségi területrendezési és integrált tervezési feladatok ellátása, a vidék- és várospolitika kialakításában való szakmai közreműködés, a dokumentációk tárolása, kezelése, valamint a begyűjtött dokumentumokból történő adatszolgáltatás áll. Közvetítő szerepet töltünk be az építész- és a társszakterületek, valamint a laikus nagyközönség felé. Szolgáltatásaink szakmai és lakossági felhasználókat egyaránt elérnek.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-279-2640, +36-1-279-2610
Email:info@lechnerkozpont.hu
Honlap:http://lechnerkozpont.hu
Facebook:https://www.facebook.com/lechnertudaskozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.