Lechner Tudásközpont

1111 Budapest, Budafoki út 59/E/3. | +36-1-279-2640, +36-1-279-2610 | http://lechnerkozpont.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Lechner Tudásközpont az elektronikus építésügy, az építészet, az intelligens városi szolgáltatások és a térségi tervezés képviselője Magyarországon. A Miniszterelnökség háttérintézményeként szaktudásával támogatja a kormány építészetpolitikáját. Tevékenységi köreit szakinformatika, a területekhez kapcsolódó dokumentumokat és terveket kezelő dokumentációs központ és térinformatika segíti. Számos feladata jogszabályban meghatározott és az illetékes minisztériumi szakterület szakmai feladataihoz kapcsolódik.

A Tudásközpont eszköz és lehetőség a felelős minisztérium és további partnerei számára szakinformatikai, építésügyi és építészeti, valamint térségi tervezési, területfejlesztési és dokumentumkezelési elképzeléseik megvalósítására. Ehhez rendelkezésre áll jól képzett szakembergárda, technikai kapacitás, valamint egyedi dokumentum- és információs bázis.

Profilunk

  • építészet és urbanisztika
  • e-építésügy
  • szakinformatika és e-közigazgatást segítő alkalmazásfejlesztés
  • térségi tervezés és települési szolgáltatások
  • térbeli modellezés
  • dokumentumtár, adatszolgáltatás

Szakmai tevékenységünk és szolgáltatásaink fókuszában az építészet és az e-építésügy területén túl az országos szintű, illetve térségi területrendezési és integrált tervezési feladatok ellátása, a vidék- és várospolitika kialakításában való szakmai közreműködés, a dokumentációk tárolása, kezelése, valamint a begyűjtött dokumentumokból történő adatszolgáltatás áll. Közvetítő szerepet töltünk be az építész- és a társszakterületek, valamint a laikus nagyközönség felé. Szolgáltatásaink szakmai és lakossági felhasználókat egyaránt elérnek.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-279-2640, +36-1-279-2610
Email:info@lechnerkozpont.hu
Honlap:http://lechnerkozpont.hu
Facebook:https://www.facebook.com/lechnertudaskozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek