Kölyök-öböl Játékház és Kávézó

1117 Budapest, Kopaszi gát 9. | +36-20-436-4124 | http://www.kolyokobol.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ha emberléptékű, családias szórakozásra vágytok, itt a helyetek!!

Játékházunk komplex, kiemelten család-, bababarát kulturális és szabadidős intézmény. Célunk, hogy kisgyermekes családoknak, gyermekeikkel otthon lévő kismamáknak, illetve más családtagoknak nyújtsunk közösen igénybe vehető, színvonalas szolgáltatást.

Mivel a fővárosban élő családok számára sokszor nehezen kivitelezhető, hogy rendszeresen szabadban legyen a gyermek és a lakás szűkre szabott lehetőségeiből kilépjen, megpróbáljuk a természetet elérhető közelségbe hozni. Ehhez tökéletes helyszínt nyújt a Kopaszi gát területe. Játszóközpontunkban nagy üvegfelületek biztosítják a természet közelségét, a gyermekek játék közben karnyújtásnyira érzik magukat a természettől, a fáktól, a Duna vizétől. Rossz idő esetén, ill. télen sem kell lemondani a gyermekek számára oly fontos mozgásról, közösségi élményekről.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy azok az anyagok, amelyekkel a gyermekek érintkeznek természetes alapanyagból legyenek. Kalandparkunk kialakításakor erre is ügyeltünk. A természetes anyagokból készült berendezés szorosan kapcsolódik a környezettudatosságra való neveléshez is. Célunk egy olyan szórakozóhely megteremtése, ahol a gyermekek egészséges környezetben, játszva fejlődhetnek úgy testileg, szellemileg, mint szociálisan, ezáltal értelmileg: szabadon, kötetlen formában. A szülők ezalatt kávézónkban kikapcsolódhatnak, kielégíthetik szociális igényeiket.

Szívesen szervezünk baba-mama foglalkozásokat, melynek keretein belül egyszerre kapcsolódhat ki a kismama, és fejlődhet a baba, kisgyermek is.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Szombat10.00 – 19.00
Vasárnap10.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.