Jól festesz festőműhely

1114 Budapest, Eszék u. 9-11. MF. em. 3. | +36-30-399-3493 | http://jolfestesz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Jól festesz célja olyan események szervezése, amelyek során minden résztvevő elkészít egy saját festményt. Ez mindenki számára egy egyedi kikapcsolódási forma, hobbi, szenvedély, vagy csak szimplán valami új megismerése.

Az  (www.jolfestesz.hu) weboldalon előre kiválasztott festmények és időpontok alapján vendégünk eldönti, hogy melyik adott festményt kívánja megfesteni. (Tehát mindenki előre kitalálja, mit szeretne a saját kezével megalkotni pár óra leforgása alatt.) Műhelyünkben jelenleg családias légkört teremtettünk meg, maximum 8-10 fő tud jelen lenni egy-egy festésen, így mindenkire kellőképpen oda tudunk figyelni. Az instruktor segítségével, lépésről lépésre mindenki elkészíti saját vásznán az előre kiválasztott festményt - tehát mindenki ugyanazt a képet festi meg, de természetesen sajátos stílusban, hiszen a művészet magába foglalja az egyediséget és a kreativitás kibontakoztatását. Eseményeink mindenki (tehát teljesen amatőrök) számára is elérhetőek, hiszen nem baj, ha az ideérkező utoljára az általános iskolában fogott ecsetet a kezébe.

Célunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk mindenkiből, és a végén vendégeink büszkkék lehessenek saját kezű alkotásaikra, amiket természetesen mindenki hazavihet, és otthon tovább csodálhat vagy ajándékba adhatja szeretteinek.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00
Szombat09.00 – 18.00
Vasárnap09.00 – 18.00
A nyitvatartás a telefonos elérésre utal, mivel az események általában este történnek az előre megadott napokon, így a nyitvatartása a helyszínnek változik folyamatosan.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Hétköznap 8-18 óra között, hétvégén ingyenes az utcán a parkolás.
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Boncsó Brigitta
Telefon:+36-30-399-3493
Email:info@jolfestesz.hu
Honlap:http://jolfestesz.hu
Facebook:http://facebook.com/jolfestesz/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek