Oszd meg másokkal!

Az A&T Cosmetics Kft. ötlete a piaci igényeknek köszönhetően született meg. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk az Európában működő és újonnan alapított kozmetikai startupok fejlesztésében. A termékfejlesztés teljes folyamatában szolgáltatást nyújtunk Önnek, így például a receptúrák kialakításában, meglévő termékek felülvizsgálatában, a design és a brand megtervezésében, a termékbevezetéshez szükséges dokumentáció összeállításában, a gyártásban, vagy a termék teljes mindent átfogó projekt menedzsmentjében.

Szeretne több információt kapni? Kattintson ide!

SZOLGÁLTATÁSAINK:

TERMÉKFEJLESZTÉS

A piacon rengeteg termék érhető el, ezért nem mindegy, hogy milyen formulával lép piacra egy új termék. Egy különleges formula vagy egy új hatóanyagkombináció segíthet abban, hogy terméke különleges legyen, így kitűnjön a tömeg közül. Fejlesztőink több, mint 10 éves tapasztalatuk során több száz formulát készítettek el kozmetikai cégek számára. Szolgáltatásunkkal olyan terméket kap majd, amely illeszkedik az aktuális trendekhez és kitűnik a tömeg közül.

Bővebb információért kattintson ide!

TERMÉK AUDIT

Sokszor fordul elő, hogy szükséges egy meglévő termékcsalád összetevőinek vagy csomagolásának újragondolása. Szolgáltatásunkkal termékeinek szakmai auditálásában nyújtunk segítséget. Termékeit összetevők, csomagolás és design tekintetében vizsgáljuk felül, majd javaslatot teszünk, hogy terméke a piacon versenyképesebb legyen és hitelesen tükrözze brandje minőségét.

Bővebb információért kattintson ide!

PROJEKTMENEDZSMENT

Egy új brand vagy egy új termék bevezetése során rengeteg kérdés merül fel, amelyek megválaszolásától a teljes projekt sikeressége függhet. Számos új termékcsalád bevezetésében vettünk részt, amely termékek ma már világszerte elérhetőek főként Európában, Ázsiában és az USA-ban. Szolgálatásunkkal segítünk Önnek abban, hogy a projekt elindítása előtt felmérje a piacot, a szükséges időt és költséget, a kockázatokat és lehetőségeket, majd ezt követően menedzseljük a teljes termékbevezetési folyamatot, hogy a az, az Ön által tervezett időben és minőségben problémamentesen haladjon.

Bővebb információért kattintson ide!

MARKETING ÉS BRANDING

A csomagolásnak és a brandnek a termék minőségét kell tükröznie. Ha a brand jobb képet mutat magáról, mint annak a terméknek a beltartalma, akkor az emberek a termék kipróbálása után csalódottak lesznek. Ugyanígy fordítva ha a beltartalom egy kiváló összetevőkkel és hatással rendelkező termék, de a csomagolás és a brand nem ezt tükrözi, akkor nem fogják az emberek értékelni az adott terméket.

Szolgáltatásunkkal segítünk Önnek megtalálni az utat oda, hogy a branding és terméke azt a minőséget tükrözze, amilyen valójában.

Bővebb információért kattintson ide!

TERMÉKBEVEZETÉS

Egy új termék bevezetése során számos kérdés merül fel. Például: milyen dokumentumok szükségesek a piacra helyezéshez? Egy adott országra milyen speciális szabályozás vonatkozik? Stb. Szolgáltatásunkkal a termékbevezetéshez szükséges tanácsadásban és a szükséges dokumentáció elkészítésében kaphat segítséget.

Bővebb információért kattintson ide!

GYÁRTÁS

Elsődleges szempontunk a megbízhatóság és kiválóság, ezért a partnereinket ezen szempontok alapján választjuk meg. Kizárólag auditált, minőségileg kiváló gyártóhelyekkel állunk kapcsolatban. Termékfejlesztéseink során több próbagyártás előzi meg a végleges termék legyártását a szakértőink szakmai felügyelete mellett.

Bővebb információért kattintson ide!

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek