Bánhalmi Norbert fotográfus

1111 Budapest, Lágymányosi u. 15. fszt. 4. | +36-70-469-8397 | http://www.banhalminorbert.hu
Desktop

Sok embernek sejtelme sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotográfusok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk. De vajon tényleg azt adjuk vissza amit valójában látunk? A válasz erre nagyon rövid és egyszerű: NEM. Ugyanis a fotográfus mindig beleviszi a kép alkotásakor tudatosan vagy tudattalanul a saját pillanatnyi lelki világát, s mindeközben érzékeli a modell lelkének minden rezdülését.

Ki vagy Te? Ki vagyok Én?

A fenti kérdés olykor - olykor mindenkinek szöget üt a fejében. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, amire másképpen reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok Én, hanem ki akarok lenni? A fotózás lényegében arról szól, hogy megszüntetjük a határokat és a korlátokat. Megörökítjük mindazt, ami Te vagy. Megtaláljuk közösen azt a szépséget ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed...

 Egy nagyon fontos tényt hagy említsek meg.

" Csúnya ember nincs, csak olyan aki annak tartja magát! "

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 22.00
Kedd10.00 – 22.00
Szerda10.00 – 22.00
Csütörtök10.00 – 22.00
Péntek10.00 – 22.00
Szombat10.00 – 22.00
Vasárnap10.00 – 22.00
Bejelentkezés és időpontfoglalás szükséges.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bánhalmi Norbert
Telefon:+36-70-469-8397
Email:info@banhalminorbert.hu
Honlap:http://www.banhalminorbert.hu
Facebook:http://www.facebook.com/banhalminorbert
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek