Bácsi Mérnökiroda - földmérés, energetikai tanúsítvány

1118 Budapest, Villányi út 55-65. | +36-30-632-8820, +36-1-386-6312 | http://www.bacsi-mernokiroda.hu, http://www.xn--energia-tanstvny-smb7slj.hu
Desktop

Földmérés és teljes körű geodéziai ügyintézés, irodaházak felmérése, határrendezés, újépítésű házak vázrajzon történő feltüntetése. Mérnök csapatunk Budapest területén és Pest megye térségében másnapra történő megrendelés felvételt vállalnak.

Budapesti Mérnökirodánk Elérhetősége:

  • Bácsi Lajos, Ügyvezető Igazgató
  • Cím: 1118 Budapest, Villányi út 55-65.
  • Mobil: +36 30 6328820

Energetikai tanúsítvány készítése helyszínen!

Energetikai tanúsító, ingatlanértékbecslő, geodéziai szakértő képesítésekkel rendelkezünk. Elkötelezett, szakértő mérnök csapatunk 20 éves tapasztalattal az ügyfelek elégedettségét tartja a legfontosabbnak.

Az energetikai tanúsítvány része az ingatlan méretének meghatározása, melyet geodézia, földmérés területén jártas szakértőink végeznek el. Sokoldalú cégünk nagy hangsúlyt fektet a megújuló energiaforrások, a zöld energia alkalmazására, a háztartások energiafogyasztásának csökkentésére és a részletes energetikai javaslatok biztosítására. Napjainkban a növekvő energia árak mellett különösen fontos szerepe van az energiatanúsítvány kiállításának, mely hozzájárulhat az energia kiadások csökkentéséhez.

Bácsi Lajos ügyvezető igazgató a Budapesti Műszaki Egyetemen okleveles építőmérnöki diploma megszerzése után 1991-ben alapította meg a mérnökirodát. Az állami és magánszférában egyaránt elismerő referenciákkal rendelkezünk. Cégünk mottója a "Gyorsaság, pontosság, megbízhatóság". Meggyőződésünk a megrendelőinkkel való hosszú távú kapcsolat fontossága.

Válassza Ön is a Bácsi Mérnökiroda szolgáltatásait!

Energetikai tanúsítvány szakértéséhez rendszeresen induló felkészítő tanfolyamot biztosítunk, mely az energiafogyasztás gyakorlati szempontjait is figyelmet véve a tanúsítói vizsga mellett a hosszútávon használható zöldkártya-lakcimke kiállításához is segítséget nyújt. Energia szakértő mérnökeink nyugodt környezetben, egyénre szabott képzéssel biztosítják a sikeres tanulást. Keresse kollégáinkat!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bácsi Lajos
Telefon:+36-30-632-8820, +36-1-386-6312
Email:info@bacsi-mernokiroda.hu
Honlap:http://www.bacsi-mernokiroda.hu, http://www.xn--energia-tanstvny-smb7slj.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek