Züm-Züm Bölcsi Családi Bölcsőde

1114 Budapest, Eszék u. 4/B. mfszt. 2. | +36-20-482-6564 | http://www.zumzumbolcsi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fő feladatunknak tekintjük az 1-5 éves gyermekek napközbeni ellátásán, gondozásán túl a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak, eltérő fejlődési ütemének szem előtt tartásával az egészséges, harmonikus személyiségfejlesztést, családias hangulatban.

Családi napközink szülőhelyettesítési funkciót tölt be, a szülőt a nevelésben primer szereplőnek tartjuk, a családi napközink pedig együttműködő partner ebben. Ilyen módon támogatjuk a munkavállalásra kényszerülő szülőt, családi segítség stb. hiányában szenvedő szülőt, illetve a saját személyiség-fejlődését családon kívüli tevékenységgel biztosítani kívánó felnőttet.

Harmonikus működésünkhöz, az ellátások, szolgáltatások során szem előtt tartjuk mindenekelőtt a gyermekek érdekeit, ezen kívül figyelembe vesszük a szülők igényeit, valamint az ellátó intézmény képességét és reális lehetőségeit a szolgáltatásnyújtásban.

Szolgáltatásaink közé tartozik a rendszeres étkeztetés, a különféle foglalkozások, a szabadidő megtervezése, a szabad játék, a nyugodt pihenés biztosítása, valamint a mozgás szabad levegőn (belső elkerített, nyugodt udvaron, ahol a korosztálynak megfelelő biztonságos kerti játékokat helyeztünk el). Napi négyszeri élelmezést biztosítunk, melyen belül a reggeliről, a tízórairól és az uzsonnáról magunk gondoskodunk helyben, a lakás konyhájában. Az ebédet  is saját konyhánkban készítjük el, hogy minden Gyermek korának megfelelő élelmiszerben részesüljön! Odafigyelünk arra, hogy a gyermekek sok vitaminhoz és egészséges ételekhez jussanak. A konyhatechnológiai és higiénés utasításokat ismerjük és betartjuk.

Tantervünkben olyan angol nyelvű, korai oktatási és fejlesztő módszerek találhatóak, melyek segítségével a gyerekek kifejezhetik önmagukat. Célunk a gyerekek önálóságának fejlesztése, s ebben nyújt nagy segítséget számunkra a Montessori-program.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kurucz-Kováts Dóra
Telefon:+36-20-482-6564
Email:zumzumbolcsi@gmail.com
Honlap:http://www.zumzumbolcsi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/zumzumbolcsode
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.