Újbudai Nyitnikék Óvoda

1114 Budapest, Kanizsai u. 17-25. | +36-1-209-9187 | http://lagymanyosiovi.ujbuda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Lágymányosi Óvodához tartozó Újbudai Nyitnikék Óvoda székhelye. A Lágymányosi Óvoda az Újbudai Fürkész Óvoda, az Újbudai Csicsergő Óvoda, valamint az Újbudai Nyitnikék Óvoda egyesüléséből született.

Lágymányosi Óvoda egy székhellyel és két telephellyel rendelkező intézményegységet foglal magában. Közös célunk, hogy a szakmai kihívásnak megfelelően, azonos esélyek megteremtése mellett, azonos minőségelvű értékrendet alakítsuk ki, hogy óvodáinkat továbbra is kedveljék legfontosabb partnereink, a gyermekek és szüleik.

Az intézmény dolgozói azonosulva vezetői és pedagógiai hitvallással, mely szerint kiemelt célunk, hogy az óvodákba járó gyermekek derűs, nyugodt, szeretetteljes légkörben nevelődjenek, fejlődjenek, ezért biztosítjuk az intézményünkbe járó gyermekek számára az egészséges, harmonikus, boldog és derűs légkört. Pedagógusaink megfelelő szakmai felkészültséggel, pedagógus kompetenciákkal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik őket a pedagógusi pálya igényes műveléséhez.

XI. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek