Újbudai József Attila Gimnázium

1117 Budapest, Váli u. 1. | +36-1-209-1686 | http://www.jagbp.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk több évtizedes működésre tekint vissza Újbuda központjában. A 4 évfolyamos gimnáziumi oktatás 2004-ben kiegészült 5 éves angol nyelvi előkészítő képzéssel. Hagyományos  kerettantervi oktatásunkban lehetővá vált 11. és 12. évfolyamon minden tárgyból emelt szintű érettségire való felkészítő képzésben részt venni. Az OKÉV felkérésére emelt szintű érettségi vizsgaközpontként működünk.
A szülők elvárása egybeesik tantestületünk elképzelésével...:

  • magas szintű oktató-nevelő munka
  • felkészítés közép-és emelt szintű érettségire
  • kulturális és sport programok szervezése

Az a célunk, hogy a rendszeres tanulás mellett a diákok közösségi életét is formáljuk.
Hagyományaink között szerepel a mozgalmas gólyatábor, a jó hangulatú gólyabál, a színpompás szalagavató, a meghitt karácsonyi ajándékkosár műsor, a szórakoztató idegen nyelvű estek, a tartalmas József Attila Napok szervezése.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-209-1686
Email:titkarsag@jagbp.sulinet.hu
Honlap:http://www.jagbp.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek