Újbudai Hétszínvirág Óvoda

1118 Budapest, Dayka Gábor u. 4/B. | +36-1-319-2549, +36-1-309-5428 | http://sasadiovi.ujbuda.hu

Oszd meg másokkal!

A Sasadi Óvoda székhelye. A Sasadi Óvoda az Újbudai Hétszínvirág Óvoda, az Újbudai Tesz-Vesz Óvoda, valamint a Törcsvár Utcai Óvoda egyesüléséből született.

Intézményeink a Sas-hegy környékén lévő kertes családi házak és kisebb társasházak közelében helyezkednek el. Az óvodáink belső és külső adottságai kedvező lehetőséget nyújtanak a gyermekek egészséges fejlődéséhez, neveléséhez. A fenntartóval közösen törekszünk az optimális környezeti hátteret, valamint a gyermekek testi, lelki fejlődését elősegítő környezetet biztosítani.

Mindhárom óvoda kiemelt feladata a környezettudatos magatartás megalapozása, a környezetvédelem fontosságának mindennapi tevékeny megtapasztalása és a hagyományőrzés. Fontos, hogy gyermekeink ebben a szemléletben éljék mindennapjaikat, és fejlődjön személyiségük, kompetenciájuk. Ennek érdekében hangsúlyos szerepet kapnak az óvodai életben a természetóvó világnapok, az ünnepek, és a jeles napok figyelemmel kísérése s megtartása. Tapasztalataink szerint a szülők szívesen kapcsolódnak be és segítenek ebben a munkában.

XI. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek