Újbudai Bölcsődei Intézmények - Újbudai Bóbita Bölcsőde Telephely

1116 Budapest, Fonyód u. 3-5. | +36-1-208-1909/Iroda, +36-1-208-2213/Folyosó, kisgyermeknevelők--- | https://ujbuda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel köszöntjük Önöket honlapunkon. Internetes elérhetőségünkkel szeretnénk bővíteni és segíteni az információk eljuttatását a családokhoz.  Terveink között szerepel, hogy a hasznos és aktuális tudnivalók mellett, a gyermekekkel, gyermekneveléssel, kapcsolatos gondolatainkat is megosztanánk Önökkel.

Bölcsődénk 1979 óta folyamatosan üzemel. Jelenleg 5 csoportban 132 férőhelyen tudjuk fogadni a gyermekeket. A csoportok berendezése, felszereltsége lehetővé teszi a gyermekek magas szintű ellátását. A bölcsődében szakképzett kisgyermeknevelők gondozzák-nevelik a gyermekeket. Munkájukat technikai dolgozók segítik. Az étkeztetést jelenleg saját konyha működtetésével oldjuk meg. Lehetőség van előzetes egyeztetés után diétás étkeztetésre is, melyet a Dúdoló Bölcsődében készítik el és szállítják hozzánk. Étlapunkat gyermekorvos, valamint dietetikus állítja össze.  Célunk a bölcsődés gyermekek testi, és lelki szükségleteinek biztosítása, feladatunknak tartjuk, hogy a nyugalmat adó napközbeni elfoglaltság mellett segítséget adjunk a helyes és jó szokások kialakításához. Ehhez fontos szempont az egyéni bánásmód, a fokozatosság, az önállóság támogatása. A játék örömforrás, a fejlődés alapköve, ezért a bölcsődei napirendet úgy szervezzük, hogy erre jusson a legtöbb idő. A napirend kialakításánál figyelembe vesszük még az életkori sajátosságokat, és az évszakok váltakozását is.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Schmidka Istvánné
Telefon:+36-1-208-1909/Iroda, +36-1-208-2213/Folyosó, kisgyermeknevelők---
Email:info@bobitabolcsi.ujbuda.hu
Honlap:https://ujbuda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.