Törpegomba Művészeti Óvoda

1113 Budapest, Badacsonyi u. 24. | +36-1-950-9981, +36-20-973-0513 | http://www.torpegomba.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk 2013. szeptember 1-én nyitotta meg kapuit, így új intézménynek számít kerületünk életében. Ennek ellenére mégis hagyományokra támaszkodik, az Egérkirály Művészeti Óvoda pozitív tapasztalatai, jól bevált gyakorlata alapján, az új lehetőségeket és adottságokat figyelembe véve alkottuk meg nevelési programunkat.

A csoportokban igényes, gondosan válogatott, sokféle játék, mesesarok, babaszoba, kézműves kuckó és még sok érdekesség várja a gyermekeket.  Az óvoda gondozott, parkosított kerttel és nagy tornateremmel rendelkezik, a gyerekek sokat mozoghatnak, ügyesedhetnek. Zeneszobánk hangszerekkel jól felszerelt, lehetőséget teremt a zenei készségek fejlesztésére, differenciált, mikro csoportos foglalkozásoknak ad teret, egyéni fejlesztési lehetőséget kínál. Speciális iskola-előkészítő foglalkozásainkat is itt tartjuk.

A csoportokban főiskolát végzett, nagy gyakorlattal rendelkező óvónők foglalkoznak a gyerekekkel, kellő figyelem és idő jut az egyéni sajátosságokat figyelembe vevő nevelésre. Óvodánkban saját nevelési program alapján a művészetek eszközeinek személyiségformáló erejét felhasználva történik a gyermekek nevelése, sokat mesélünk, bábozunk, énekelünk, verselünk, festünk, rajzolunk, mintázunk és mindenek előtt rengeteget játszunk.

Az angol nyelvvel való ismerkedésre játéktevékenységeken keresztül adunk lehetőséget. Az ének, a zene, a tánc, a versek, mondókák mind-mind olyan módon segítik hozzá a gyereket a nyelv alapjainak elsajátításához, ami korának megfelelő és örömteli.  Évente több alkalommal fogadunk külföldi gyakornokokat, akik anyanyelvi környezetet teremtve sokban hozzájárulnak a gyerekek széles látókörének és kulturálisan sokszínű ismereteinek fejlesztéséhez.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-950-9981, +36-20-973-0513
Email:info@torpegomba.hu
Honlap:http://www.torpegomba.hu
Facebook:https://www.facebook.com/torpegombaovoda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek