Szent II. János Pál Iskolaközpont

1116 Budapest, Mezőkövesd út 10. | +36-1-225-1424/óvoda, +36-1-201-4328/iskola | http://www.janospal.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvoda bemutatása
Mottónk: “Egy gyermeket nem lehet jóvá szidni, csak jóvá szeretni.” Böjte Csaba

Óvodánk 2011 szeptemberében négy csoporttal nyitotta meg kapuit. Légköre családias, szeretetet, biztonságot, türelmet közvetítő, a szülői otthon nevelésének folytatását és annak megerősítését jelentő. Programunk nem tartalmaz kötöttségeket a gyermekek életkor szerinti csoportszervezését illetően, a csoportok kialakítását a jelentkező gyermekek életkora szabja meg. Jelenleg minden csoportunk vegyes összetételű.

Általános iskola
Iskolánkban a diákokat barátságos, nyitott, értékalapú közösség, szerető tanári kar fogadja, akik megkövetelik, és sokféle eszközzel segítik a tanulást. A megválogatott tanári testület mellett egy elkötelezett, fiatal szerzetesekből álló kör is foglalkozik a diákokkal.
Korszerű keresztény (katolikus) szellemben folyik az oktató és nevelő munka.
Sok szakkör és különféle (köztük ritkaságszámba menő) sportolási lehetőség található. Két tanítási nyelvű oktatás is folyik anyanyelvi tanárokkal (angol), korszerűen felszerelt tantermekben, illetve iskolánk kitűnő sportpályákkal és zeneiskolával is rendelkezik.

Korábban Szent Benedek Óvoda, Általános Iskola és Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumként volt ismerhető az iskola.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.