Szent Gellért Óvoda

1113 Budapest, Ibrahim u. 20. | +36-1-385-3295 | http://www.szentgellertovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent Gellért Óvoda XI. kerületi keresztény szülők kezdeményezésére, 1992-ben létrejött, ökumenikus szellemiségű, katolikus nevelést nyújtó óvoda, melynek fenntartója a Szent Gellért Óvoda Egyesület.

Minden csoportunkban vegyes életkorú gyerekekkel foglalkozunk, 3-7 éves korig. A vegyes életkorú csoportok szervezése a gyerekek könnyebb beszoktatását, beilleszkedését, a családias légkör megteremtését teszi lehetővé. Így a szülői igényeknek megfelelően a testvérek azonos csoportba járhatnak.

Az óvoda rész-munkaidőben gyermekpszichológust alkalmaz, aki heti 2 délelőtt foglakozik a gyerekekkel, beilleszkedési, magatartási és egyéb problémák esetén, szülői vagy nevelői kérésre. A beiskolázás előtt a nem egyértelmű esetekben iskolaérettségi vizsgálat elvégzésével segíti a könnyebb döntést. Szükség szerint a szülőkkel is beszélget nevelési problémákról, segítséget nyújtva az otthoni neveléshez.

Az óvodában folyó vallásos nevelést hitoktató segíti, aki a nagycsoportos korúaknak heti 1 alkalommal katolikus hitoktatást tart. A kisebb gyerekek hitre nevelését a csoport óvónői végzik, a nap folyamán változó időpontban, általában délelőtt.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek