Sasadi Angol-Magyar Sportovi és Bölcsőde

1118 Budapest, Hársmajor u. 14/A. | +36-30-812-8582 | http://www.sasadiovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Sasad egyik legszebb központi helyén, családi házas zöldövezeti környezetben, fákkal árnyékolt kis utcában helyezkedik el intézményünk.

Azoknak a kisgyermekes családoknak nyújtunk segítséget, akik a mai élet realitásaihoz alkalmazkodva, kisgyermekeik számára olyan helyet keresnek, ahol szerető légkörben, angol nyelvi környezetben van lehetőség az angol nyelv ösztönös, magától értetődő elsajátítására, és a mindennapi sportolásra. A korai nyelvtanulás sok szülő részéről alapelvárás lett, akik egészen kis kortól szorgalmazzák gyermekeik idegen nyelvi fejlesztését.

Alapvető célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek jól érezzék magukat, társaikkal vidám hangulatban sokat játszanak. Ebben a légkörben leghangsúlyosabb az angol nyelv elsajátítása és a rendszeres sportolás. A gyermekeknek lehetőségük lesz még, az egészséges életmódot megismerni és megtanulni.

Az angol nyelv mellett ugyanakkor természetes feladatunknak tartjuk a magyar nyelvi kifejezés és a magyar nyelv használatának fejlesztését is.

Amennyiben a szülő mégsem szeretné, hogy gyermeke már ebben az életkorban a magyaron kívül más nyelvvel is megismerkedjen, úgy az angol nyelvi foglalkozások ideje alatt megoldható az, hogy a gyermek más, pl. zenei vagy egyéb szokásos hagyományos, kiscsoportos foglakozásokon vegyen részt.

Nyitvatartás:

A napi nyitvatartási idő igény szerint meghosszabbítható. Egész évben, nyári szünet nélkül működő óvoda, ahol az óvodai és iskolai szünetek idején a gyermekek testvéreit is fogadni tudják.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-812-8582
Email:info@sasadiovi.hu
Honlap:http://www.sasadiovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.