Ocskó Ágnes angol - német szakos középiskolai tanárnő

1115 Budapest, Fraknó u. 24. | +36-30-456-4039

Oszd meg másokkal!

Desktop

ANGOL - NÉMET  szakos középiskolai tanárnő sokéves pedagógiai gyakorlattal oktatást, korrepetálást, felzárkóztatást, beszédkészség fejlesztést, alap-, közép-, felsőfokú nyelvvizsgára, érettségire, felvételi vizsgára felkészítést vállal, hétköznap és hétvégén. Beszédközpontú és nyelvtani rendszerező órákat egyaránt tartok.                                                                                                      Sokéves tanításom során számos tanulót készítettem fel sikeresen a különböző szintű nyelvvizsgákra, felvételi vizsgákra, pótvizsgákra, érettségire. Két személy esetén 30 % kedvezmény.                                                                                                                               Időpontok:                                                                                                                                                                                                 diákoknak: hétfőtől vasárnapig, délelőtti és délutáni és esti időpontok;                                                                                                felnőtteknek: hétfőtől szombatig: hétfőtől szombatig: délelőtti és este 18.(15) utáni időpontok. H, K, Cs:  esti időpontok; K, Sze, P, Szo: délelőtti időpontok.
Óradíj:  3000 - 3300 Ft / óra,  4000 Ft / 75 p. Heti 3 alk. esetén: heti 500 Ft kedvezmény.

Nyelviskolák kérem ne hívjanak!

Nyitvatartás:

Időpontok: lásd fent

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-456-4039
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek