Napsugár Gyermekvár Családi Napközi

1112 Budapest, Fehérló u. 8. | http://napsugargyermekvar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Több mint húszévnyi bölcsődei tapasztalat után kolleganőmmel azért vállalkoztunk családi napközi működtetésére, mert egy olyan rendszert kerestünk és találtunk meg a családi napközi intézményében, ami sokkal gyerekközpontúbb szemléletmódot tesz lehetővé.

A maximum hét fős csoportlétszám lehetőséget ad a gyerekeknek a társas viselkedési formák elsajátítására, miközben nem követel tőlük akkora alkalmazkodási kézséget, ami a koruknál fogva még lehetetlen. A kis létszámú csoportban lehetőség nyílik rá, hogy elég időt biztosítsunk a gondozási tevékenységek nyugodt elvégzésére, a játékidőben több figyelmet fordíthatunk a gyerekekkel való érintkezésre, ismereteik bővítésére.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Horváth Emília
Email:info@napsugargyermekvar.hu
Honlap:http://napsugargyermekvar.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek