Még töbBMEsét Alapítvány Óvodája és Bölcsődéje

1113 Budapest, Diószegi út 51. | +36-1-466-8615, +36-30-332-3970 | http://megtobbmeset.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Gellérthegy lábánál, igényes és ápolt zöld környezetben várjuk a gyerekeket. Vannak termő gyümölcsfáink és saját veteményeskertünk, a gyerekekkel együtt szoktunk kertészkedni és követni a növények életét. Madárbarát ovi lévén a természetismeret is a mindennapjaink része, a lehető legtöbb időt töltjük a friss levegőn.

Kisebb kétszámú csoportjaink vannak, ahol a gyerekeknek és a családoknak is lehetőségük van egymást megismerni, igazi közösséggé kovácsolódni. A családias légkör nálunk valóság: pici bölcsis koruktól az iskolakezdésig foglalkozunk a gyerekekkel, így pontosan megismerjük személyiségüket és szükségleteiket.

Intézményünket néhány lelkes szülő által létrehozott alapítvány működteti a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem támogatásával. A korábban a BME által működtetett intézményt azért visszük tovább, mert hiszünk abban, hogy itt barátságos és biztos kezekben tudhatjuk gyermekeinket, akik magas szintű iskolai előkészítésben részesülnek, miközben megélhetik gyerekkorukat.

A Műegyetemen dolgozó szülők gyerekei számára a felvétel során előnyt biztosítunk, ám a szabad férőhelyekre szeretettel várjuk azokat a családokat is, akik úgy gondolják, a mesékben gazdag és családias légkör fontos része a gyerekkornak.

Saját gyerekorvosunk is van, dr. Zakariás Judit, aki a bölcsiseket hetente kétszer megnézi, de az ovisok számára is elérhető.

Gondtalan átmenetre törekszünk a bölcsiből az oviba, a környék neves iskolái pedig örömmel fogadják a ovisainkat.

Kiknek ajánljuk?

  • Akiknek fontos, hogy a gyerekük sokat legyen szabad levegőn és környezettudatos nevelésben részesüljön.
  • Akiknek fontos, hogy a mesék személyiséggazdagító világa erősítse és támogassa gyermeke fejlődését. Ezért nagyon sok mesét hallgatunk, a napi élményeket mesés formában dolgozzuk fel.
  • Akiknek fontos, hogy életkorukhoz szabott, de változatos élmények részesei lehessenek a kicsik, nem elvéve a lehetőséget a számukra legfontosabb szabad játéktól.
  • Akiknek fontos, hogy megbízható, nyugodt pedagógusok várják a gyermekeket, akik segítik és támogatják a társas kapcsolatok kialakulását.
  • Akiknek fontos, hogy a csemetékre tényleg odafigyeljenek, a gyereke biztonságban érezze magát érzelmileg, miközben stabil pedagógus és gondozói háttér figyeli őt és fejlődését egy éves korától az iskoláig.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kerek Anna intézményvezető
Telefon:+36-1-466-8615, +36-30-332-3970
Email:kerek.anna@megtobbmeset.hu
Honlap:http://megtobbmeset.hu
Facebook:https://www.facebook.com/megtobbmeset
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.