Little Bird Magyar-Angol Családi Bölcsőde

1112 Budapest, Hosszúréti út 41-43/C. fszt. | +36-20-402-7185 | http://www.littlebird.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A családi napközi a Madárhegyen, zöld övezetben, friss levegőn, egy társasház földszinti, külön erre a célra kialakított helyiségében található. Little Bird családi napközinkben szeretetteljes, meleg környezetben gondoskodunk a kisgyerekről a szüleitől távol töltött időben. Együtt fedezzük fel a világot sok játékkal, mesével, énekléssel, zenével és színes foglalkozásokkal.

1-5 éves korú gyermekek gondozását vállaljuk, igénytől függően egész, illetve fél napra, vagy csak alkalmanként.

Legfeljebb 12 kisgyermek gondozását vállaljuk, ami lehetővé teszi a személyre szabott törődést, elősegíti a személyes kötődések kialakulását, és a meghitt hangulatot. A családias légkör lehetővé teszi, hogy a kicsik közösségbe való beilleszkedése és biztonságérzetének kialakulása könnyebben, gördülékenyebben történjen.

Célunk a gyerekek kiegyensúlyozott személyiségfejlődésének támogatása, az egyéni szükségleteik és igényeik figyelembevétele mellett. Fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést, az önállóság támogatását és az egymás tiszteletére való tanítást.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pappné Bugya Tünde
Telefon:+36-20-402-7185
Email:tunde.bugya@t-online.hu
Honlap:http://www.littlebird.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.