Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

1117 Budapest, Baranyai u. 16-18. | +36-1-381-0662 | http://www.bardosl-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Már az első osztálytól kezdve sokoldalú tapasztalatszerzésre építjük fejlesztő munkánkat (múzeumi foglalkozások, tekergő program, erdei iskolák, szaktáborok, versenyekre való felkészítés, stb.). Ezt országos, fővárosi és kerületi szintű eredményeink bizonyítják.

A pedagógiai folyamatban őrizzük és továbbadjuk a társadalmi együttéléshez szükséges emberi érté­keket, és a tanulók érdekében nyitottak vagyunk a tágabb és a közvetlen társadalmi környezet igényeire is.

Az alsó tagozat valamennyi évfolyamán nagy hangsúlyt fektetünk az alapkészségek fejlesztésére, a környezeti nevelés minden területére, a múzeumokkal való kapcsolattartásra. Nagyon jó az együttműködés a Nemzeti Galéria, a Néprajzi Múzeum, a Természettudományi Múzeum és a Szépművészeti Múzeum múzeumpedagógusaival. Így ma már évente 1-1 osztályt akár 10 alkalommal is elviszünk kiállításokra, foglalkozásokra.

Ezt a tevékenységet a felső tagozaton is folytatjuk. A felső és a gimnáziumi osztályokban emelt szinten oktatjuk az angol és a német nyelvet, a gimnáziumban második idegen nyelvként a spanyolt. Ezeken az évfolyamokon igen sikeres emelt szintű ének-zene képzés is folyik.

Képzési célunk között kiemelt szerepet kap, hogy az alsós tanulókat felkészítsük a felső tagozat követelményeire, és emellett harmonikus, kiegyensúlyozott, a természetet, a környezetet védő, óvó tanulókat neveljünk.

A XI. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-381-0662
Email:info@lbl.ujbuda.hu
Honlap:http://www.bardosl-bp.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek